Cargo på Sørenga: Bunnsolid mat, stressende opplevelse

Ligg unna hvis du har høyt blodtrykk eller migrene.

ITALIENSK: Cargo er Sørengas nyeste matsted. Her får du deilig italiensk mat i rustikke omgivelser. Liker du å kommunisere med kelneren på norsk, innta måltidet i rolig tempo og selv bestemme hva du spiser og drikker, er en helaften her en dårlig ide. Foto:THOMAS RASMUS SKAUG
ITALIENSK: Cargo er Sørengas nyeste matsted. Her får du deilig italiensk mat i rustikke omgivelser. Liker du å kommunisere med kelneren på norsk, innta måltidet i rolig tempo og selv bestemme hva du spiser og drikker, er en helaften her en dårlig ide. Foto:THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere matsaker på db.no/mat

Robinson og Fredag gled over dørstokken på Cargo, Sørengas nyeste matsted, klare for en avslappende italiensk helaften.

- Eh, er vi fortsatt i Norge? hvisket Fredag etter at kelneren hadde ønsket heseblesende velkommen.

- Jeg har faktisk aldri opplevd at restaurantpersonalet ikke spør om det er greit at vi tar dialogen på engelsk.

Robinson trakk på skuldrene og lot blikket hvile på utsikten. Den var fabelaktig - selv om sola stakk i øynene gjennom de gardinløse, store vinduene.

Rustikt Dresser, drakter, høye bord, lave bord, og en mesaninetasje høyt der oppe. Plass til 200 gjester inne, 170 ute.

Åpent kjøkken, hektiske kelnere og midt i lokalet; en gammel container med flasker, tappetårn og bartendere.

En kledelig detalj i den rustikke restauranten som er blitt et populært ettermiddagssted for folk som jobber i området.

- How are you? Kelneren var der igjen, og dro gjennom antipasti-menyen. Ra-ta-ta-ta-ta. Pang. Det gikk irriterende fort. På engelsk.

Så føk hun av gårde med to forretter på blokka: Vitello Tonnato til Robinson og laksetartar til Fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer