Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Nyttårsbobler

Champagnen flommer, men bare tre får terningkast seks

Prosecco og cava kan du trygt servere på nyttårsaften.

DET LILLE EKSTRA: Ønsker man bobler til nyttårsmiddagen eller til hygge tidligere på kvelden er det definitivt verdt å spandere noen ekstra kroner for en flaske champagne. Foto: Shustterstock / NTB Scanpix
DET LILLE EKSTRA: Ønsker man bobler til nyttårsmiddagen eller til hygge tidligere på kvelden er det definitivt verdt å spandere noen ekstra kroner for en flaske champagne. Foto: Shustterstock / NTB Scanpix Vis mer

Når nyåret nå er rett rundt hjørnet er det igjen høysesong for nyttårsbobler.

Om man velger å gå for prosecco, cava, franciacorta, crémant, champagne eller en annen musserende variant avhenger av personlig smak, bruksområde og budsjett.

Ønsker man noe enkelt og friskt som inneholder bobler og som skal åpnes rundt midnatt er valget enkelt.

Prosecco og cava gjør da susen uten altfor stort innhugg i lommeboka og gir de fleste den opplevelsen de er ute etter i denne sammenhengen.

Det er store forskjeller i kvalitet i denne kategorien, så det er utvilsomt greit å velge med omhu også blant disse.

Spander noen ekstra kroner

Ønsker man bobler til nyttårsmiddagen eller til hygge tidligere på kvelden er det definitivt verdt å spandere noen ekstra kroner for en flaske champagne.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?