DET LILLE EKSTRA: Ønsker man bobler til nyttårsmiddagen eller til hygge tidligere på kvelden er det definitivt verdt å spandere noen ekstra kroner for en flaske champagne. Foto: Shustterstock / NTB Scanpix
DET LILLE EKSTRA: Ønsker man bobler til nyttårsmiddagen eller til hygge tidligere på kvelden er det definitivt verdt å spandere noen ekstra kroner for en flaske champagne. Foto: Shustterstock / NTB ScanpixVis mer

Nyttårsbobler

Champagnen flommer, men bare tre får terningkast seks

Prosecco og cava kan du trygt servere på nyttårsaften.

Når nyåret nå er rett rundt hjørnet er det igjen høysesong for nyttårsbobler.

Om man velger å gå for prosecco, cava, franciacorta, crémant, champagne eller en annen musserende variant avhenger av personlig smak, bruksområde og budsjett.

VINEKSPERT: Dagbladets vinekspert Robert Lie har 20 års erfaring i restaurantbransjen, og har tidligere vært vinansvarlig ved blant annet Restaurant Oscars gate, Statholdergaarden, Grefsenkollen og Bagatelle. Han er firedobbelt norgesmester og foreløpig eneste nordmann som har vunnet europamesterskapet for vinkelnere. Foto: NINA HANSEN Vis mer

Ønsker man noe enkelt og friskt som inneholder bobler og som skal åpnes rundt midnatt er valget enkelt.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn