Storbyferie

Charter-langhelger blir stadig mer populært

79 prosent av alle nordmenn planlegger langhelger untelands i år. 

POPULÆR WEEKEND-BY: Barcelona er attraktiv for norske reisende. Stadig flere reiser hit på helgeturer. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
POPULÆR WEEKEND-BY: Barcelona er attraktiv for norske reisende. Stadig flere reiser hit på helgeturer. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En helgetur til Paris, Roma eller New York?

Stadig flere nordmenn gjør det, og det har selvsagt reisearrangørene fanget opp. Apollo har tilbudt fleksible reiser i mer enn to år, nå kommer også TUI med et omfattende weekend-konsept som omfatter åtte storbyer og like mange sol- og strand-destinasjoner.

- Vi opplever stor etterspørsel etter mer fleksible reisedatoer og endelig kan vi også tilby en langhelg i Berlin eller Costa del Sol til de som ønsker det, sier kommunikasjonsansvarlig Nora Aspengren i TUI til Dagbladet.

I Virkes ferske undersøkelse, oppga 79 prosent av de spurte at de planla minst en helgetur i løpet av 2017. Men hvorfor velge en turoperatør framfor å reise på egen hånd?

- Det fine ved å velge en slik tur, er at du har service på en helt annen måte og du er beskyttet dersom noe skjer. Alle våre weekendturer er underlagt pakkereiseloven, med den tryggheten det innebærer for de reisende.

- Vi er ansvarlig for deg uansett hvor du er. I disse utrygge tider kan det være godt å vite at vi får deg hjem uansett og vi er alltid tilgjengelige. Vi vet at mange kunder setter pris på alltid å ha nordisk service tilgjengelig når de er ute og reiser, om det så er på lengre reiser eller en langhelg, sier Aspengren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer