Chromebook med flere nye funksjoner

Nå er det mulig å se film uten nettilgang.

FILM UTEN NETT: Chromebook-brukere har nå muligheten til å kjøpe/leie film og se den uten nettilgang. Foto: GOOGLE
FILM UTEN NETT: Chromebook-brukere har nå muligheten til å kjøpe/leie film og se den uten nettilgang. Foto: GOOGLE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside For bare et par uker siden ble Chromebook lansert i Norge; bærbare maskiner med et veldig enkelt operativsystem som byr på god ytelse, batteritid og utseende i forhold til prislappen.

Les mer: Fordeler og ulemper med Chromebook

Siden operativsystemet i praksis er nettleseren Chrome, er disse maskinene myntet på nettbruk. Alle modellene som foreløpig er lansert i Norge har begrenset lagringsplass – typisk 16GB SSD-disk, med enkelte 32GB-modeller.

Dog får kjøpere av Chromebook 100GB gratis lagringsplass hos Google i to år, og det er altså her filene dine i hovedsak er ment å ligge.

Den siste uka har det kommet et par nyheter som kan være verdt å få med seg for Chromebook-eiere og potensielle kjøpere:

Offline-støtte for film Via Chrome-appen Google Play Filmer kan man leie og kjøpe filmer og TV-serier. Nytt er imidlertid muligheten for å lagre innholdet lokalt på Chromebook, slik at det kan sees uten nettilgang.

Den lokale lagringsplassen er som nevnt begrenset, så det er ikke veldig mye du får plass til, men du har i hvert fall muligheten til å leie en film eller to før du legger ut på en lang flytur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer