Luftfart

Da flyet ble forsinket, ringte kapteinen nærmeste restaurant og bestilte 40 pizzaer

Ikke helt som andre kapteiner.

STOR ORDRE: Kaptein Jeff Raines bestilte pizza til samtlige 159 passasjerer da flyet han førte ble omdirigert og sterkt forsinket. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix
STOR ORDRE: Kaptein Jeff Raines bestilte pizza til samtlige 159 passasjerer da flyet han førte ble omdirigert og sterkt forsinket. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren har det igjen vært problemer med avviklingen av flytrafikken her hjemme. Spesielt har SAS innrømmet store problemer, med flere kanselleringer og forsinkelser. Heller ikke Norwegian har sluppet unna sinte og frustrerte kunder som ikke har kommet seg dit de ville til planlagt tid.

Mangel på informasjon og oppfølging fra selskapene er noe flere passasjerer har reagert på. Kritikken har tidvis haglet over at selskapene har vist en arrogant holdning, latt passasjerene seile sin egen sjø, og ikke være tilgjengelige for informasjon.

Tok grep

Da American Airlines-flighten mellom Los Angeles og Dallas/Fort Worth i Texas ble omdirigert til Wichita Falls regionale flyplass på grunn av håpløst vær her om dagen, tok kaptein Jeff Raines et spesielt grep.

Det viste seg nemlig at det ikke gikk an å komme seg videre til bestemmelsesstedet den samme dagen, og mens bakkepersonalet begynte å ordne med innkvartering til de strandede passasjerene, tok piloten opp mobilen sin og ringte til nærmeste pizzarestaurant.

Han bestilte 40 pizzaer, betalte over 4000 kroner av egen lomme, og sørget for alle de 159 passasjerene ble mette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer