- Da skjønte jeg at det var flyet med Kirsti som hadde falt ned

Grande takker det lokale sykehuset for at søsteren er i live.

Reiser kollektivt:  Trine Skei Grande liker å møte både mennesker og hunder på vei til jobben. Selv deler hun leilighet med to katter. - Det er fortsatt ingen menn som har meldt seg, smiler hun.
Reiser kollektivt: Trine Skei Grande liker å møte både mennesker og hunder på vei til jobben. Selv deler hun leilighet med to katter. - Det er fortsatt ingen menn som har meldt seg, smiler hun. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Venstre-leder Trine Skei Grande (45) er lettet over at asylbarnavtalen er i boks før landsmøtet. Der vil hun heller snakke miljøpolitikk.

Trine Skei Grande sitter på en kafe like ved leiligheten der hun bor i Oslo. De 118 kvadratmeterne i en bygård fra 1880 deler hun med to katter.

- I dag kom rapporten om trusler mot politikere i hylla mi. Så slår jeg opp og ser at 48 prosent har opplevd sarkasme. Ja, det er å levva, det!

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer