Da skolen ringte inn, fikk Johanne (18) hjerneslag

HJERNESLAG: En morgen falt Johanne om og mistet følelsen i den venstre armen sin. Det viste seg at hun som 18-åring hadde blitt rammet av hjerneslag. Foto: Bjørn Langsem
HJERNESLAG: En morgen falt Johanne om og mistet følelsen i den venstre armen sin. Det viste seg at hun som 18-åring hadde blitt rammet av hjerneslag. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag 6. februar 2017: Johanne Hemnes gjør seg klar til å dra på skolen. Hun har kledd på seg, sminken er lagt og sekken ferdig pakket. Så, plutselig faller hun om på badegulvet. Johanne merker at noe er galt.

- Jeg har mistet følelsen i den venstre armen min!, roper Johanne til moren Jorunn Hemnes.

Det viser seg at den venstre delen av kroppen hennes var blitt lammet. Almbulansen kommer raskt, og etter det familien beskriver som «en evighet» blir kjøres hun til Ullevål sykehus. Så mister hun bevisstheten.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer