<strong>KLARE FOR MALLORCA:</strong> 
Kameratgjengen hadde kledd seg ut som flyvertinner før de dro av sted, og skal bare ha vært glade og edru da de gikk om bord i flyet. Foto: CATERS
KLARE FOR MALLORCA: Kameratgjengen hadde kledd seg ut som flyvertinner før de dro av sted, og skal bare ha vært glade og edru da de gikk om bord i flyet. Foto: CATERS Vis mer

Da Tom (22) viste fram «Pinocchio» til de andre flypassasjerene, ble han utestengt på livstid

Lekte flyvertinne og viste nødutgangene med sexleketøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Britiske Tom Washington fra Grimsby skulle på ferie til Mallorca sammen med kompisgjengen, da episoden som nå skaper overskrifter verden over fant sted.

For selv om hovedpersonen selv kaller det hele en spøk, er han utestengt på livstid av lavprisselskapet Jet2.com, skriver Grimsby Telegraph.

Ledelsen i flyselskapet kaller Washingtons oppførsel «motbydelig», og at fordi de flyr mange barnefamilier ikke kan godta slik oppførsel.

Kledde seg ut Washington på sin side, forteller at stemningen var god da han sammen med sine 22 venner gikk om bord i flyet på East Midlands Airport, utkledde som kvinnelige kabinansatte.

- Vi sto opp tidlig for å sminke oss og ordne håret, så vi så ut som presentable damer, sier han.

- Vi var alle glade og edru, og da vi gikk om bord ble vi møtt av latter fra de aller fleste - både fra ansatte og andre passasjerer.

<strong>OVER BELTESTEDET:</strong> Tom Washington med Pinocchio-tatoveringen som nå gjør at han ikke får fly med lavprisselskapet Jet2.com igjen. Foto: CATERS
OVER BELTESTEDET: Tom Washington med Pinocchio-tatoveringen som nå gjør at han ikke får fly med lavprisselskapet Jet2.com igjen. Foto: CATERS Vis mer

Da de kabinansatte startet gjennomgangen av sikkerhetsprosedyrene, reiste Washington seg, etter sigende fordi jakka hans var trang.

I stedet for å sette seg igjen skal han ha begynt å «hjelpe» de ansatte, ved å peke på nødutgangene med et ikke navngitt sexleketøy.

Pinocchio-tatovering - Det var noen eldre menn om bord som begynte å le. Da kameratene mine fortalte at jeg hadde en tatovering av Pinocchio, så viste jeg den fram, sier 22-åringen.

Men ifølge Mirror Online synes ikke alle om bord det var like morsomt å se Disneys versjon av den velkjente figuren tatovert fra rett over bukselinningen og nedover.

Midt under seansen skal kabinsjefen ha grepet inn og stoppet stuntet til Washington.

Deretter fikk han beskjed om at han ikke ville få være med på flyet tilbake når ferien var over.

Utestengt på livstid Jet2.com skal  ha meldt fra om episoden til politiet i Leicestershire skriver Grimsby Telegraph, men politiet kan ifølge avisa ikke bekrefte dette.

- Vi frakter millioner av familier hvert år, og en så motbydelig oppførsel, tolererer vi ikke, sier konsernsjef i Jet2.com, Steve Heapy.

<strong>FERIEANTREKK:</strong> Tom Washington og kompisene skal ha stått opp ekstra tidlig for å gjøre seg presentable til turen. Foto: CATERS
FERIEANTREKK: Tom Washington og kompisene skal ha stått opp ekstra tidlig for å gjøre seg presentable til turen. Foto: CATERS Vis mer

Han forteller at selskapet er stolte av å gi passasjerene en god opplevelse på deres flyginger, og at de vil iverksette tiltak overfor alle som forstyrrer deres passasjerer og mannskap.

«Jet2.com har utestengt Tom Washington fra Grimsby på livstid, etter uanstendig oppførsel overfor kabinpersonalet på en flight til Mallorca 1. mai.», lyder en uttalelse fra flyselskapet.

For å få Washington hjem igjen, skal kompisen skal ha spleiset på billett hos et annet flyselskap.

Trøbbelmakere Det er mange eksempler på høylytte passasjerer får trøbbel etter uønsket oppførsel om bord i fly.

Tidligere i år valgte kanadisk politi å storme flyet da en full 29-åring stjal megafonen om bord.

Mens en 23 år gammel full tobarnsfar ble i vinter dømt til å betale ekstra overnattingen for medpassasjerene og drivstoff for flyturen, da flyet snudde etter at mannen truet med å få flyet ned på bakken fordi han mente besetningen hadde stjålet lommeboka hans.

Irritasjon i lufta Om du hadde latt deg irritere av Pinocchio-episoden, eller ikke: I en ny undersøkelse Respons analyse har gjennomført for reisebyrået Ticket, kommer det fram hva som irriterer oss mest når vi er ute og flyr.

Undersøkelsen viser at 87 prosent irriterer seg over folk som dytter eller sparker i seteryggen, mens 80 prosent av oss synes det er irriterende med berusede  medpassasjerer:

Irritasjonstoppen:
1. Passasjerer som dytter eller sparker i seteryggen - 87 prosent.
2. Berusede passasjerer - 80 prosent.
3. Passasjerer som spiller spill med lyden på - 67 prosent.
4. Veldig forkjølede passasjerer - 65 prosent.
5. Barn som hyler og gråter - 63 prosent.
6. Passasjerer som tar av seg skoene og lukter fotsvette - 62 prosent.
7. At passasjeren foran legger ned seteryggen - 59 prosent.
8. At passasjeren ved siden av deg skal forbi og klatrer over deg stadig vekk - 59 prosent.
9. At personen ved siden av deg okkuperer armlenet - 53 prosent.
10. Passasjerer som snakker og ler høyt - 51 prosent.

<strong>POSERING:</strong> Tom Washington (til høyre) skal være tidligere bodybuilder, og er heller ikke redd for å posere i lettere antrekk. Foto: CATERS
POSERING: Tom Washington (til høyre) skal være tidligere bodybuilder, og er heller ikke redd for å posere i lettere antrekk. Foto: CATERS Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer