Dag Erik Pedersens samboer er kreftfri: - Tenkte aldri på døden

- Det har vært et utrolig tøft og vanskelig år for familien, sier Dag Erik Pedersen etter samboerens knallharde kur mot en sjelden kreftsykdom.

HÅND I HÅND: - Jeg tør ikke tenke tanken på hvordan det ville vært å gå gjennom dette alene, innrømmer Ania Veliz, uendelig glad for å ha samboer Dag Erik Pedersen stødig ved sin side. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør
HÅND I HÅND: - Jeg tør ikke tenke tanken på hvordan det ville vært å gå gjennom dette alene, innrømmer Ania Veliz, uendelig glad for å ha samboer Dag Erik Pedersen stødig ved sin side. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det har vært et utrolig tøft og vanskelig år for familien.

- Desto mer fantastisk er det å sitte her med Ania og jentene mine og vite at det er over. For oss er det et mirakel at hun er frisk igjen, sier Dag Erik Pedersen (58) tydelig rørt.

Ti dager før julaften i fjor slo bomben ned hos familien Pedersen: Dag Eriks samboer, Ania Veliz (48), var blitt rammet av kreft. Hun hadde fått en forholdsvis sjelden kreftsykdom som det bare blir gjort ti operasjoner av årlig i Norge. CT-skanningen viste kreft med spredning, og Ania måtte gjennom operasjon, stråling og en knallhard cellegiftkur.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer