HÅND I HÅND: - Jeg tør ikke tenke tanken på hvordan det ville vært å gå gjennom dette alene, innrømmer Ania Veliz, uendelig glad for å ha samboer Dag Erik Pedersen stødig ved sin side. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør
HÅND I HÅND: - Jeg tør ikke tenke tanken på hvordan det ville vært å gå gjennom dette alene, innrømmer Ania Veliz, uendelig glad for å ha samboer Dag Erik Pedersen stødig ved sin side. Foto: Erlend Haugen, Se og HørVis mer

Dag Erik Pedersens samboer er kreftfri: - Tenkte aldri på døden

- Det har vært et utrolig tøft og vanskelig år for familien, sier Dag Erik Pedersen etter samboerens knallharde kur mot en sjelden kreftsykdom.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Det har vært et utrolig tøft og vanskelig år for familien.

- Desto mer fantastisk er det å sitte her med Ania og jentene mine og vite at det er over. For oss er det et mirakel at hun er frisk igjen, sier Dag Erik Pedersen (58) tydelig rørt.

Ti dager før julaften i fjor slo bomben ned hos familien Pedersen: Dag Eriks samboer, Ania Veliz (48), var blitt rammet av kreft. Hun hadde fått en forholdsvis sjelden kreftsykdom som det bare blir gjort ti operasjoner av årlig i Norge. CT-skanningen viste kreft med spredning, og Ania måtte gjennom operasjon, stråling og en knallhard cellegiftkur.

- Det var en skikkelig stri tørn, men jentene mine og Dag Erik har stått sammen med meg som en klippe. Støtten og kjærligheten jeg har fått, kan nesten ikke beskrives, sier Ania dypt takknemlig.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn