Dag Magnus (28) bor hjemme på gutterommet for å få råd til egen bolig

Mange unge kommer seg ikke inn i markedet.

SPARER PENGER: Dag Magnus Sunnanå har eid bolig før - sammen med ekskjæresten. Men da forholdet tok slutt i april, måtte de selge leiligheten. Nå har ikke 28-åringen nok egenkapital til å kjøpe bolig på egen hånd, og han bor hjemme hos mor en periode for å spare penger. Foto: Christian Roth Christensen. Foto: NINA HANSEN
SPARER PENGER: Dag Magnus Sunnanå har eid bolig før - sammen med ekskjæresten. Men da forholdet tok slutt i april, måtte de selge leiligheten. Nå har ikke 28-åringen nok egenkapital til å kjøpe bolig på egen hånd, og han bor hjemme hos mor en periode for å spare penger. Foto: Christian Roth Christensen. Foto: NINA HANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange unge sliter med å komme seg inn på boligmarkedet. For Dag Magnus Sunnanå (28) ble løsningen å bo hos mor.

- Jeg sparer like mye hver måned på å bo hjemme som jeg ville betalt på leiemarkedet. Jeg er nødt til å legge meg opp kanskje 250 000-300 000 kroner i egenkapital, så jeg er heldig som har muligheten til å bo hjemme en stund, sier han.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer