Dampet og grillet, med pistasjnøtter og morkler, blir selv kål pur luksus på Sentralen

Kulturhuset Sentralen er stedet «alle» skal gå i Oslo.

HIPT: Sentralen er hovedstadens aller, aller hippeste, nyeste og hotteste spisested. Bare noen uker etter åpningen er kulturhuset blitt stedet «alle» skal gå. Her får du mat og drikke og kulturarrangementer. Foto: ANITA ARNTZEN
HIPT: Sentralen er hovedstadens aller, aller hippeste, nyeste og hotteste spisested. Bare noen uker etter åpningen er kulturhuset blitt stedet «alle» skal gå. Her får du mat og drikke og kulturarrangementer. Foto: ANITA ARNTZEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Ser ikke dette ganske appetittvekkende ut? utbrøt Robinson entusiastisk.

Magasinets restaurantløver så rett inn på kjøkkenet til Restaurant Sentralen, der en stab av kjøkkenkyndige var i gang med å frambringe diverse godsaker.

- Jeg håper de klarer å leve opp til hypen. For den er ikke liten, sa Fredag.

Aller hippest Dette er hovedstadens aller, aller hippeste, nyeste og hotteste spisested. Bare noen uker etter åpningen er kulturhuset Sentralen stedet «alle» skal gå.

For å spise og drikke, eller ta del i alt det andre som skjer av kulturarrangementer i de gamle lokalene til Christiania Sparebank.

- Stemningen tiltaler meg umiddelbart, sa Fredag, og kikket seg rundt  i lokalet. Elegant, men ujålete, med stor takhøyde og vinduer ut mot Tollbugata hvor trikkene dundrer forbi med jevne mellomrom.

- Veldig urbant, la Robinson til. - Men kanskje litt kaldt? Og hvorfor så høy musikk? Grensen mellom kul og krampaktig er hårfin.

Fantastisk service Et tjuetalls retter listet opp i anbefalt rekkefølge, inklusive brød og desserter, utgjør menyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer