De 13 beste interiørbutikkene

De beste stedene å shoppe akkurat nå.

ITALIENSK DESIGN: Hos Gran Domino i Fredrikstad og  Bohemia på Sola får du kjøpt møbler fra anerkjente, italienske Gervasoni. Disse gyngestolene er fra serien Gray. Foto: Produsentbilde
ITALIENSK DESIGN: Hos Gran Domino i Fredrikstad og Bohemia på Sola får du kjøpt møbler fra anerkjente, italienske Gervasoni. Disse gyngestolene er fra serien Gray. Foto: Produsentbilde Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå som høstkulden kommer krypende, er det godt å kose seg innendørs. Og er du en av dem som trenger en oppgradering av interiøret ditt, kan du få shoppingtipsene du trenger her.

Boligredaksjonen har tidligere valgt ut sine favoritt interiørbutikker på nett. Vi har også presentert de kuleste interiørbutikkene i Oslo.

Vi har laget en liste over det vi mener er de beste interiørbutikkene akkurat nå.  Flere av favorittene ligger ikke i hovedstaden.

ER IKKE DIN FAVORITTBUTIKK PÅ LISTA? DEL DITT TIPS I KOMMENTARFELTET UNDER SAKEN.

1. Vitra - Oslo Vitra lager verdens fineste masseproduserte møbler. Her får man både etablerte og framtidige klassikere (og klisjeer) på løpende bånd.

2. Utopia Retro Modern - Oslo Den beste kolleksjonen av vintage i byen, drevet av en entusiastisk italiener med nese for skandinavisk design og italienske lamper. Butikken i Kirkeveien er bare toppen av isfjellet.

3. Eske - Oslo Eske Design og Interiør i Pilestredet er en favoritt. Her blir man alltid inspirert av et besøk, og så er det en koselig café i samme lokale. Her finner ny og spennende design fra innovative designere fra hele Europa. Stilen omfatter moderne, vintage, naturinspirert, bohemstil, og ting med humoristisk tvist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer