BAKING I HELGEN: Brioche lages med masse smør og mange egg. Ikke bland vann inn i saken! Foto: Erik Hannemann
BAKING I HELGEN: Brioche lages med masse smør og mange egg. Ikke bland vann inn i saken! Foto: Erik HannemannVis mer

De beste bakeoppskriftene

Har du mel? Da er vi i gang!

Noen oppskrifter blir man mer glad i enn andre. Det kan være at gjestene ble så glade, at det gir minner om en god kveld - eller det kan rett og slett være at resultatet ble supert.

Det er vel gjerne en kombinasjon. Nedenfor finner du mange av mine bakefavoritter. Det som er felles med dem er at de er kule. Altså: lette å lage, de er ikke altfor vanlige og så går (de fleste) raskt å få i stand.

Kos deg!

Vil du ha gode oppskrifter i postkassa di hver fredag? Klikk her

Få med deg alt! Følg Sjuve på Twitter

Les også:

Slik lager du french toast

Potetene blir supergode på denne måten

Slik blir kyllingen skikkelig saftig

- Sjokoladekaker blir ikke bedre enn dette

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

Slik lager du focaccia Det er antakelig det enkleste brødet. Og det blir godt. Samme hva. Verdens beste loff? Det er ingen overraskelse at dette er verdens beste loff. Beste bakverk i Paris? Klikk har fått sin egen Amelie fra Montmartre, nemlig Clotilde fra Montmartre. Vi er stolte av å presentere autentisk, parisisk inspirasjon på våre sider. Slik lager du krydderbrød Når duften av krydderbrødet strømmer fra ovnen er bestemor på besøk. Uansett. Kjeks med frukt og nøtter Det er lett å lage (ganske) sunne kjeks. Enkel supergodis du lager i helgen Slik lager du perfekte brownies Print ut og heng oppskriften på kjøleskapet!