De beste bilene for familien

Her er de beste og dårligste vi testet i 2010.

VERDENS BESTE? Nye BMW 5-serie er en fantastisk bil. Den er rett og slett målestokken i klassen. Foto: BMW
VERDENS BESTE? Nye BMW 5-serie er en fantastisk bil. Den er rett og slett målestokken i klassen. Foto: BMW Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dette er en stor og viktig bilklasse der stasjonsvognene dominerer i Norge, samtidig som flerbruksbilene er alternativet for dem som trenger flere seter. Her finner du alt fra enkle og rimelige modeller til råsterke og knalldyre statuslokomotiv.

Vår favoritt: BMW 5-serie Terningkast 6

Årets bokstavelig talt store nyhet fra BMW greide å overraske oss. Ikke fordi kjørefølelsen er suveren, med direkte styring, fine tilbakemeldinger og gode ytelser selv i billigste versjon. Det hadde vi ventet. Overraskelsen var at BMW har greid å kombinere dette med en komfort en luksubil verdig. Dessuten har BMW åpenbart sett seg lei av å høre at kvalitetsfølelsen i interiøret ikke er på Audi-nivå, for her er inntrykket førsteklasses. Sammen har dette gitt terningkast seks på rekke og rad når vi har testet ulike motorversjoner.

I Norge er det én versjon det hovedsakelig handler om for 5-serie, nemlig 520d. Det finnes stasjonsvogner med større bagasjerom, men ingen andre leverer en så helstøpt pakke per i dag.

Plass for alle penga: Skoda Superb Terningkast 5

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer