De beste brukte familiebilene

Vi har kåret de tre beste.

BESTE FAMILIE-BRUKTBIL: Riktignok er den lang, men det er ikke derfor den trekker det lengste strådet i familiebilklassen. Paal Audestad
BESTE FAMILIE-BRUKTBIL: Riktignok er den lang, men det er ikke derfor den trekker det lengste strådet i familiebilklassen. Paal Audestad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Familiebiler kan være så mangt. Likevel er det noen modeller som peker seg klart ut som gode bruktkjøp.

Å sette kriteriene for hva som kan regnes som en familiebil, er ikke alltid like enkelt. Her har vi valgt de litt større personbilene, der det nå finnes en rekke muligheter for gode kjøp.

Ford Mondeo er vår favoritt her. Da bilen var ny ble vi litt forelsket; den var velkjørende, den hadde fine motorer, og den var rommelig. Veldig mange ble solgt nye, og nå er de billige. Det er mange å velge mellom, så du kan være kresen.

Toyota Avensis har et veldig godt kvalitetsrykte, noe som gir utslag i overprising på bruktmarkedet. Og Volkswagen Passat, som var en ålreit bil, har en del kvalitetsutfordringer.

Saab 9-5 er en stor, trygg og stabil familiefrakter. Som ny kostet den mye, og det finnes mange biler på markedet med stor motor, automatgir og mye utstyr. Og nå koster de veldig lite. For Citroën C5 gjelder mye av det samme, men med litt frynsete kvalitetsrykte og mindre generell godfølelse.

BMW 5-serie gir en blanding av storbilkomfort, kjøreglede og status - og den er veldig mye billigere nå enn som ny. Audi A6 har noe av det samme prisfallet, men på de fleste områder er 5-serie et bedre valg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.