De beste nye bilene til under 250 000 kroner

Se flunkende nye testvinnere du får til bruktbilpris.

STORFORNØYD: Thor Arvid Dyrerud (45) og sønnen Sivert (6) fra Ekeberg i Oslo gikk fra en eldre Mercedes E-klasse til en ny Kia Ceed. - Jeg var forberedt på at det å gå fra en stor Mercedes til en rimelig Kia ville være en stor nedtur, men faktisk var det en stor opptur. Jeg fikk en godt utstyrt bil med syv års garanti som er virkelig god å kjøre til godt under 250000 kroner, sier Thor Arvid. Foto: Petter Handeland
STORFORNØYD: Thor Arvid Dyrerud (45) og sønnen Sivert (6) fra Ekeberg i Oslo gikk fra en eldre Mercedes E-klasse til en ny Kia Ceed. - Jeg var forberedt på at det å gå fra en stor Mercedes til en rimelig Kia ville være en stor nedtur, men faktisk var det en stor opptur. Jeg fikk en godt utstyrt bil med syv års garanti som er virkelig god å kjøre til godt under 250000 kroner, sier Thor Arvid. Foto: Petter Handeland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg Dagbladet Bil på Facebook!

Det finnes rundt 65 nybiler på markedet som har en startpris under 250000 kroner. Den rimeligste er Kia Picanto, som koster fra 129900 kroner. Den leveres med hele sju års garanti.

Testvinner til under kvartmillionen Men det er ikke bare småbiler i denne priskategorien. Her finnes testvinnende kompaktbiler, fullverdige familiebiler, miljøvennlige elbiler og til og med et SUV-alternativ.

Det er med andre ord ikke nødvendig å bla opp store summer for å få seg en moderne nybil med fint utstyr og betryggende nybilgaranti.

- Med 250000 kroner å bruke på bil tenker nok mange at bruktbil er eneste utvei, men det er det på ingen måte, sier Terje Bjørnsen, fagredaktør i bladet Vi Menn Bil Top Gear og en av Norges mest erfarne biltestere.

- Vi har testet rundt 90 prosent av bilene på markedet med frapris under 250000 kroner de siste to-tre åra. Billigbilene har tatt et sjumilssteg framover når det kommer til kjøreegenskaper, komfort og byggekvalitet, og byr på utstyr som man for få år siden måtte langt opp i pris for å finne, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer