DYREST: Denne Koenigsegg'en var den dyreste vi fant på finn.no.  FOTO: Skjermdump/Finn.no
DYREST: Denne Koenigsegg'en var den dyreste vi fant på finn.no. FOTO: Skjermdump/Finn.noVis mer

De dyreste superbilene

På Finn.no finnes mer enn smør og brød-biler for hvermannsen. Disse, for eksempel!

Koeningsegg CCR Evolution, 2005-modell Dette var den dyreste bilen vi fant under et kjapt søk på Finn.no. Spesifikasjonene er hårreisende - 4,7-liters V8 som yter 806 hk, 0-100 km/t på 3,2 sekunder, toppfart 395 km/t. Med 13 000 kilometer på trippen, har den jo gått noen meter, men så er det da også en 2005-modell.

Selger er Reidar Gjølstad, som er fabrikksjef hos Hydrolift, som er eid av gründer, båtdesigner og Koenigsegg-investor Bård Eker.

Aston Martin DBS Volante Carbon Black Edition Den nest dyreste bilen vi ramlet over, var denne lekkerbiskenen signert Aston Martin, og til salgs hos Insignia i Oslo. Bruktimportert 2010-modell, med bare 100 kilometer loggført.

Spesialmodell, med blant annet Carbon Black metallic-lakk, som skal gi en spesiell patina, samt spesielle felger og interiør. Seksliters V12-motor som yter 517 hk, og masse ekstrautstyr - som for eksempel en paraplyholder!

Og selveste James Bond har kjørt coupe-versjonen!

Mercedes-Benz SLR McLaren Har du et par vanlige biler, en cabincruiser og 3-4 vannscootere?

Dette er nemlig vurdert som potensielt relevant innbytte for denne 2006-modellen Mercedes-Benz SLR McLaren, i sølv med interiør i rødt skinn. Dette er en slags grand tourer på speed, med 5,4-liters V8 som yter 626 hk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Selger er Jaro Bil i Ålesund, og i annonsen understrekes det at dette er "en norsk bil". I skrivende stund er kun to slike biler til salgs i Norge.

Ferrari 458 Italia Vi finner 46 Ferrari til salgs hos Finn.no da vi er inne og sjekker - men bare en 458 Italia.

En 2010-modell som har gått 3000 kilometer, og som er til salgs hos Autostrada Sport i Bærum. 4,5-liters V8 som yter 570 hk. 0-100 km/t skvetter unna på knappe 3,4 sekunder. Toppfart: 325 km/t.

En modell som har fått motorjournalister til å hente frem superlativer, men også en modell som er beheftet med anklager om at den fort kan ta fyr (les: konstruksjonsfeil). Vi har prøvekjørt den!

Maserati GrandCabrio Du skal lete lenge på Finn.no for å finne slike eksklusive "hårfønere" som denne, som vi også fant hos Autostrada Sport.

4,7-liters V8 under panseret, 440 hk, 0-100 kmT på 5,3 sekunder, toppfart på 283 km/t. Stofftak, plass til fire og 173 liters bagasjerom. Bilen er en bruktimportert 2010-modell, med bare 500 kilometer på telleren.

Sort eksteriør og mange sorte detaljer, skinninteriør i beige og røde bremsekalipere.

Morgan Aero 8 Super Sports Dette er den eneste Morgan Aero 8 til salgs i Norge i dag, og vi snakker om en 2010-modell som bare har rullet 200 kilometer.

En supersportsbil og kabriolet. "Super Sports" er en versjon som bygges i under 100 eksemplarer, og derfor kan ha et samlerpotensial. Aero 8 kalles ellers for den første nydesignede Morgan siden 1948, men designen er fortsatt absolutt klassisk.

Motoren er en V8 på 4,8 liter, som yter 368 hk. Kjøper du den på eksport, koster den bare halvparten.

Lamborghini Gallardo SE Ti stykker Lamborghini ligger i skrivende stund til salgs på Finn.no, og hele syv av dem er modellen Gallardo. En av dem er denne - til salgs hos TJ Auto på Roa, som presiserer at dette er en "europeisk versjon". Dette er en 2006-modell som har klokket 17 000 kilometer på telleren.

SE-versjonen (Special Edition) ble kun produsert i 2006, alle tofarget med sort tak, i 250 eksemplarer. Og dette er "nr. 48". V10, 520 hk, 0-100 km/t på 4,0 sekunder, toppfart på 315 km/t.

Bentley Continental GTC Velkjente Sandven i Bergen har denne toppløse 2+2 2007-modellen av bedre britisk familie til salgs. Kilometertelleren viser 22 200 kilometer.

Seksliters W12 med twinturbo, 560 hk og 4WD. 0-100 km/ på 4,8 sekunder, og toppfart på 310 km/t. Interiøret er i beige skinn. En bil for fiffen. Blant andre Paris Hilton har kjøpt en av disse.

Den var selvsagt lakkert rosa, og så rett og slett helt j***** ut! Bruk heller øynene på denne videoen, som viser Juha Kankkunen sette fartsrekord på is med en Continental.

Dodge Viper SRT-10 Amerikanske muskelbiler på Finn.no er gjerne femti- og sekstitallsklassikere, men det finnes en og annen moderne versjon av disse fett motoriserte og brautende sportsbilene, hvis prestasjoner på Nürburgring har bevist at de også har topp kjøreegenskaper.

En USA-importert Dodge Viper SRT-10 (som den het fra 2003), for eksempel, til salgs his Bil Invest i Oslo. Den er din for halvannen million.

Dette er en 2006-modell som har gått drøye 4000 kilometer. 8,3-liters V10, 505 hk og sekstrinns manuell kasse - det siste er den vel alene om i dette selskapet.

Audi R8 I skrivende stund er tre Audi R8 til salgs på Finn.no.

En av dem står hos Ferdinand Motor i Bergen, og er en 2008-modell som har gått 29.800 kilometer. Dette er en biltype som blir brukt! Opprinnelig importert fra Tyskland, men den har hatt en eier i Norge.

Lakken er i Santorini blå, interiørfargen Jet Grey - visstnok en uhyre sjelden kombinasjon. 4,2-liters V8 med 420 hk. Vi har testet den, og lot oss virkelig begeistre.

Les også: Verdens 10 raskeste biler

Helt rå bruktbiler under en halv mill.

De råeste bilene vi har kjørt

Se Top Gear kappkjøre mot jagerfly

Saken ble opprinnelig skrevet av Vi Menn for Klikk.no. Les her.

LEKKERT: Stort lekrere enn dette kan ikke en bil bli, etter vår smak. FOTO: Skjermdropp
LEKKERT: Stort lekrere enn dette kan ikke en bil bli, etter vår smak. FOTO: Skjermdropp Vis mer
EN AV TO: Dette var en av to McLaren SLR til salgs på finn.no. Den andre - en 2005-modell - kostet en halv million mindre. FOTO: Skjermdropp
EN AV TO: Dette var en av to McLaren SLR til salgs på finn.no. Den andre - en 2005-modell - kostet en halv million mindre. FOTO: Skjermdropp Vis mer
0-100 KM/T: ...på ca. 3 sekunder. Ryggmassasje på italiensk. FOTO: Skjermdropp
0-100 KM/T: ...på ca. 3 sekunder. Ryggmassasje på italiensk. FOTO: Skjermdropp Vis mer
FRITATT: Denne kan du få uten å måtte betale omregistreringsavgift. Hjelper det? FOTO: Skjermdropp
FRITATT: Denne kan du få uten å måtte betale omregistreringsavgift. Hjelper det? FOTO: Skjermdropp Vis mer
BRITISH: Morgan Aero er en råtass i retro-drakt. FOTO: Skjermdropp
BRITISH: Morgan Aero er en råtass i retro-drakt. FOTO: Skjermdropp Vis mer
KONTRAST: Litt spesielt å se en oransje Gallardo på snø.Det skurrer en smule. FOTO: Skjermdropp
KONTRAST: Litt spesielt å se en oransje Gallardo på snø.Det skurrer en smule. FOTO: Skjermdropp Vis mer
OVERKLASSE-FØNER: Kabriolet med en viss «stiff upper lip». FOTO: Skjermdropp
OVERKLASSE-FØNER: Kabriolet med en viss «stiff upper lip». FOTO: Skjermdropp Vis mer
MUSKELBIL: Dodge Viper er en modell i god amerikansk muskelbil-tradisjon. FOTO: Skjermdropp
MUSKELBIL: Dodge Viper er en modell i god amerikansk muskelbil-tradisjon. FOTO: Skjermdropp Vis mer
FEST I VEST: Denne må du til Bergen for å prøvekjøre. FOTO: Skjermdropp
FEST I VEST: Denne må du til Bergen for å prøvekjøre. FOTO: Skjermdropp Vis mer