Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

BMW M4 og Mercedes Benz C63S Coupe

De er to råtasser, men digger vi BMW-en eller Mercedesen mest? Svaret kan overraske deg

Den ene er teknisk god, den andre har svære muskler og rå kraft. Hvem vinner i skolegården eller på banen?

SLÅSSKAMPEN: Du runder millionen før du får slått kloa i enten BMW M4 (t.v) eller Mercedes-Benz C63S Coupe, men hvilken skal du går for om du skal ha en slik råtass? Vi har testet dem mot hverandre. Det ble en heftig duell. Alle foto: Jamieson Pothecary
SLÅSSKAMPEN: Du runder millionen før du får slått kloa i enten BMW M4 (t.v) eller Mercedes-Benz C63S Coupe, men hvilken skal du går for om du skal ha en slik råtass? Vi har testet dem mot hverandre. Det ble en heftig duell. Alle foto: Jamieson Pothecary Vis mer

Det er pluss én i lufta. 90 grader på motoren og 75 i diffen. Høstløvet er på vei ned. Asfalten er kald. Veien er svingete. Elle, melle. Jeg har to våpen å velge mellom:

BMW M4 eller Mercedes-Benz AMG C63 S.

Mercedes så klart. De har virkelig gått all in og flørter vilt. Sjekk looken. Den ser ut som det skal spise alt i sin nærhet. Vi setter oss ned i Harde AMG Performance-seter. De er fullt justerbare i alle retninger via knapper på stoler og dører. Knotete. Jeg savner å sitte litt lavere, men samtidig er vinduslinjen så høy at man føler man sitter dypt og litt klaustrofobisk allerede.

Det tykke rattet har gripeflater i alcantara. Vi fyrer V8-eren på fire liter og 510 hester, og gir den et lite blipp på gassen. Den svarer med et hissig vræl og rykk i karosseriet. Akkurat som om vi har irritert den.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?