De fleste opplever høyere press og mer stress i førjulstiden. Disse symptomene må du se etter

O, jul med din glede og barnlige lyst, vi ønsker deg alle velkommen. Eller?

JULEBONANZA: - De aller fleste opplever høyere press og mere stress i førjulstiden. Det har med avslutning av året og høsten – på jobb og skole, forventninger knyttet til juletradisjoner og gaver samt innspurt inn mot juleferien, sier psykolog Krister Halck. Foto: NTB Scanpix
JULEBONANZA: - De aller fleste opplever høyere press og mere stress i førjulstiden. Det har med avslutning av året og høsten – på jobb og skole, forventninger knyttet til juletradisjoner og gaver samt innspurt inn mot juleferien, sier psykolog Krister Halck. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Endelig er julen her og det er tid for julebord, jobbavslutninger, skoleavslutning, alle slags julefrokoster og ikke minst - alle forbredelser til den perfekte julaften! Det kan fort bli stressende.

- De aller fleste opplever høyere press og mer stress i førjulstiden. Det har med avslutning av året og høsten – på jobb og skole, forventninger knyttet til juletradisjoner og gaver samt innspurt inn mot juleferien. Mange av mine klienter beskriver forventninger om alt som skal gjøres som mest belastende og stressende, sier Krister Halck, psykolog ved Psykologbistand.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer