De flotteste sportscruiserne

Vi har testet rå luksus på vannet.

Det finnes knapt noe heftigere å kjøre på havet enn en velmotorisert sportscruiser. Kombinasjonen av komfort, muskler, brukervennlighet og kjøreegenskaper samles i et fyrverkeri dersom produsenten har fått båten til å fungere slik den skal.

Store navn, store båter

Båter i denne prisklassen har som regel det.

Navn som Sunseeker, Hydrolift, Goldfish, Chris-Craft og Cobalt står høyt når det kommer til sportscruisere, men prisen er som regel deretter også.

Dermed blir det med drømmen for de fleste av oss.

Under finner du den ultimate testsamlingen av båter vi har testet. Hvilken ville du valgt?

Sjekk ut de mest brutale muskelbåtene vi har kjørt

Her er sommerens skjærgårdsfavoritter

Disse båtene får du til under 100 000 kroner

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

Design i sentrum Den ser pen ut, går fort, har god komfort og koster skjorta. Velkommen om bord i Hydrolift C-31. Karakter: 5/6 Solskinnscruiser Med Goldfish 30 Sports Cruiser er det avslappende solskinnscruising à la Rivieraen som gjelder. Karakter: 5/6 Symfoni i big block-dur De to V8-erne i denne retroinspirerte og forseggjorte kjøremaskinen er en fryd for øret. Karakter: 5/6 Uncle Sams favoritt Massiv, kraftfull, elegant. Cobalt er bygget for yankee-elskere med sans for kvalitet. Karakter: 5/6 Elegant sportscruiser Flaggskipet i Joda-programmet svarer til forventningene. Karakter: 5/6 Praktisk sportscruiser Italienske Cranchi Zaffiro 36 har flere praktiske løsninger enn mang en sjark. Og paret med solid håndverk og et diskré design blir dette hel ved. Karakter: 5/6 Smukk sportscruiser Vi har kjørt Bénéteau Monte Carlo 37 over 1000 nautiske mil. Byr fransøsen på mer enn frekke linjer? Karakter: 4/6 Sjøens sportscoupé Superhawk 43 er ikke bare smekker, langstrakt og luksuriøs. Den gir deg også kjøreopplevelser i tungvektsklassen. Karakter: 4/6

Sportscruisere
Sportscruisere Vis mer
Beneteau Monte Carlo 37
Beneteau Monte Carlo 37 Vis mer