De sa opp jobben - slik hjelper nettet dem til å leve drømmen om et liv på reisefot

Møt de digitale nomadene.

SA OPP OG DRO UT: Erin McNeaney og Simon Fairbairn lever av blogging og app-design mens de reiser verden rundt. Her avbildet i Wadi Rum i Jordan. Foto: Never Ending Voyage.
SA OPP OG DRO UT: Erin McNeaney og Simon Fairbairn lever av blogging og app-design mens de reiser verden rundt. Her avbildet i Wadi Rum i Jordan. Foto: Never Ending Voyage. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

William Thomsons dag starter omtrent klokken syv, med sin partner, Naomi Tipping, ved siden av seg i sengen. Deres lille datter ligger på den ene siden av dem, og vannspanielen deres, Alfie, ligger på den andre. Vekkeklokken deres pleier å enten være hunden som pistrer eller babyen som pludrer, ler han. Alle sammen drar til stranden for å gå en lang tur før frokost, og deretter begynner arbeidsdagen hans. Utsikten fra Thomsons kontor er ofte storslagen, men han prøver å ikke tenke så mye på det. Han driver et designfirma og jobber to intense tretimers økter mandag til fredag, før han drar inn mot en sjarmerende britisk kystby for å dra på oppdagelsesreise, eller tilbake til stranden for å svømme, padle med brett og surfe. Til høsten, når sjøen begynner å bli kald i Storbritannia, planlegger han og familien å dra til Spania og Portugal, hvor de har tenkt å fortsette med en lignende blanding av arbeid og lek hele vinteren. Hvis denne livsstilen høres idyllisk ut, kan det tenkes at du blir overrasket over å høre at Thomson og Tipping trenger bare å tjene litt over 600 britiske pund (ca. 7700 kroner) i måneden for å leve.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer