Tittelen sier alt. Billig er blitt kjempebra. Selv om mobilene til 4000-5000 kroner er supre og har enkelte funksjoner som billigmobilene ikke har, så vil en mobil i lavprisklassen i svært mange tilfeller gjøre nytten.
Billigmobilene kan nemlig det meste som de dyrere mobilene gjør. Operativsystemet er det samme enten du har en billig eller dyr mobil. Forskjellene ligger i maskinvaren, som hastighet, ytelse, bildekvalitet, lagringsplass og skjermstørrelse og -kvalitet.
Men du får gjort stort sett det samme på en billig mobil som på en dyr mobil.
For alle som ikke ønsker å bruke mye penger på mobil: foreldre som har tenåringer som maser om iPhone 5 og Galaxy S III, og alle dere andre - nå har dere svært gode og rimelige alternativer som kan gjøre en god jobb.
Husk også at det er mindre smertefullt å miste en mobil til knappe 2000 kroner enn å miste/knuse en mobil som koster det dobbelte.
Testkriterier I denne testen har vi satt to kriterier: Pris under 2000 kroner og skjermstørrelse på 3,5 tommer eller større. Her har vi gjort et unntak for Motorola Defy Mini, som bare har en skjerm på 3,2 tommer.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger