De smarte Ikea-kjøpene

Kjøkkenskap kan brukes overalt, og andre tips fra interiørekspertene.

FLERFUNKSJONELT: Abstrakt kjøkkenskap kan brukes på mange måter og er interiørstylist Signe Schineller sin Ikea favoritt. FOTO: Produsent
FLERFUNKSJONELT: Abstrakt kjøkkenskap kan brukes på mange måter og er interiørstylist Signe Schineller sin Ikea favoritt. FOTO: Produsent Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ikea er kjent for å ha praktiske og funksjonelle innredningsprodukter, til rimelige priser.

Da de lanserte årets nyheter i august, var fokuset på hverdagslivet og ulike praktiske oppbevaringssystemer.

Men hvis du skal velge deg ut en ting fra Ikea i høst, hva velger du da?

Vi har spurt ekspertene om hva de mener er et smart kjøp på Ikea. Flerfunksjonelt og ryddig Marianne de Bourg, interiørstylist og skribent i Endelig Mandag, liker å ha det ryddig rundt seg, og er opptatt av flerfunksjonalitet. Hun bruker Ikea produkter både i jobbsammenheng og privat.

- Jeg liker produkter som kan brukes på flere måter, forteller hun til klikk.no. - Min Ikea-favoritt må derfor bli vegghyllen Lack - som er enkel, men genial.

- Elegante Lack har et gjennomtenkt design med skjult oppheng. Den utnytter plassen, er med sine mange bruksområder flerfunksjonell og den bidrar til at jeg kan ha det ryddig.

Praktisk og personlig - Med Lack kan du leke designer, og med hyller i ulike størrelser og farger lage din helt egne skreddersydde hyllekombinasjon. Skape en personlig vegg som helt passer for ditt behov.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer