Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

- De spurte om lomma mi var tom, jeg svarte: «Ja, det er tissen min»

Flyplassvaktene trodde verdens største penis var bombe.

SIKKERHETSSJEKK: Det var i sikkerhetskontrollen på San Francisco International Airport, at Jonah Falcon (innfelt) ble sjekket grundig da kontrollørene trodde han hadde mistenkelig pakke i buksa. Foto: JEFF CHIU/AP PHOTO/NTB SCANPIX. Foto innfelt: JAF1970/WIKIMEDIA
SIKKERHETSSJEKK: Det var i sikkerhetskontrollen på San Francisco International Airport, at Jonah Falcon (innfelt) ble sjekket grundig da kontrollørene trodde han hadde mistenkelig pakke i buksa. Foto: JEFF CHIU/AP PHOTO/NTB SCANPIX. Foto innfelt: JAF1970/WIKIMEDIA Vis mer

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Velutstyrte Jonah Falcon (41), mannen med den høyst uoffisielle rekorden «verdens største penis», ble her om dagen stoppet i sikkerhetssjekken på San Francisco International Airport, skriver The Sun.

Transportation Security Administration (TSA)-vaktene, trodde nemlig Falcon hadde en mistenkelig pakke gjemt i buksa da han skulle ta flyet hjem til New York.

Kjempetiss Men bulen i buksa var altså et av naturens store underverker. Falcons penis måler nemlig svimlende 22,9 centimeter i hvilemodus, og 34,3 centimeter i erigert tilstand.

- Jeg hadde lagt den til venstre. Den var ikke erigert akkurat da, sier Falcon.

- En av vaktene spurte om lomma mi var tom, jeg svarte: «Ja, det er tissen min».

Full sjekk Deretter ventet full kroppsvisitering, men vaktene sørget for å holde seg unna kjempestasen, forteller Falcon.

Buksene ble også sjekket for rester av eksplosiver:

- Det synes jeg var morsomt, sier han til Huffington Post.

Etter å ha vært igjennom både kroppsscanning og en metalldetektor, ble det slått fast at lemmet hverken var en bombe eller en biologisk trussel som kunne ramme de andre passasjerene, og han fikk gå videre.

Rakk flyet Falcon rakk flyet, men har tatt lærdom av episoden til neste flytur:

- Jeg skal bare bruke sykkelshorts fra nå av, på den måten vil sikkerhetsvaktene se hva det er. Man skulle tro de hadde erfaring fra velutstyrte menn fra før, men tydeligvis ikke, sier han.

Peniskjendis Da manndommen passerte 30 centimeter da Falcon var 18, visste han at han hadde noe spesielt, skriver Huffington Post.

Falcon ble omtalt i en HBO-dokumentar i 1999 på grunn av kjempepenisen, og han har også blitt skrevet om i Rolling Stone Magazine.

Etter dette ble han småkjendis i Statene, men med unntak av en liten periode som dataspillanmelder, har Falcon slitt med å finne jobb.

Han skal riktignok ha bli kontaktet av flere pornoselskaper, noe han har takket nei til.

Ifølge Imdb, har han hatt statistroller i flere filmer og TV-serier.

Uoffisiell tittel Det var forøvrig etter HBO-dokumentaren at han ifølge Huffington Post fikk den uoffisielle tittelen, «verdens største penis».

Guinness rekordbok har ifølge avisa ikke en slik kategori i sitt rekordkartotek, men Falcon skal ha vist hele herligheten i full vigør til Huffington Post-redaktøren Buck Wolf.

TSA har ikke gitt noen kommentar til flyplassepisoden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media