Den beste taco-rømmen

Kan Drømmelett måle seg med vanlig lettrømme?

LETT OG GODT: Vi har testet den nye Drømmelett, som er så lett at den ikke får kalle seg rømme. Den kan trygt serveres til fredagstacoen. Foto: KRISTIN SØRDAL
LETT OG GODT: Vi har testet den nye Drømmelett, som er så lett at den ikke får kalle seg rømme. Den kan trygt serveres til fredagstacoen. Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Q-meieriene lanserte nylig en enda lettere lettrømme - som egentlig ikke får kalle seg rømme. Hvordan kan den måle seg mot de andre lettrømmene?  

Q-meierienes enda lettere lettrømme har bare 5 prosent fett. Den har fått navnet Drømmelett.   Rømme er til gjengjeld syrnet fløte, og det burde ikke være noen stor overraskelse at dette er ganske fett! Kjenner du til de ulike meieriproduktenes bruksområder? Les vår guide til meierihyllen.De aller fleste rømmevariantene er ikke kokefaste og gjør seg best i kald mat, akkurat som ferskostene. 

Vi har testet den nye lettrømmen mot de andre lettrømmene fra Q-meieriene og Tine.

10 prosent er grensaDe vanlige lettrømmene fra Q-meieriene og Tine har begge 18 prosent fett. I tillegg har Tine en Ekstra lettrømme med 10 prosent fett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer