Vintest

Den beste vinen til fredagstacoen

Selv om den norske tacovarianten har lite med den opprinnelige mexicanske tacoen å gjøre, så har den en del krydder og sterke smaker som kan være utfordrende i forhold til vinvalg.

VIN TIL TACO: Fredagstacoen er og blir et norsk fenomen. Mange drikker nok brus og øl til taco, noe som fungerer bra. Skal en velge vin, er det visse vintyper som egner seg bedre enn andre. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
VIN TIL TACO: Fredagstacoen er og blir et norsk fenomen. Mange drikker nok brus og øl til taco, noe som fungerer bra. Skal en velge vin, er det visse vintyper som egner seg bedre enn andre. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De aller fleste drikker nok brus eller øl til tacoen. Dette fungerer sikkert fint for de fleste, og begge deler har en viss dempende effekt på krydder og sterke smaker.

Skal man velge vin til tacoen er det visse vintyper som egner seg bedre enn andre.

Man kan med hell la komplekse og utviklede viner bli liggende i kjelleren. Viner med mye tannin eller syre er heller ikke ønskelig til denne type mat og bør unngås.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer