Den gigantiske ringen av elastisk stoff kan gjøre deg til den minst populære på flyet

«Den mest latterlige reiseduppedingsen noensinne?»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): «Er dette den mest latterlige reiseduppedingsen som noensinne er oppfunnet?»

Den gigantiske ringen av elastisk stoff kan iallfall gjøre deg til den minst populære passasjeren på flyet, skriver Daily Mail.

Nyvinningen, som har fått navnet b-tourist, er ifølge Designboom.com laget for å gi deg litt mer privatliv om bord i flyet.

Private rom B-tourist er funnet opp av Idan Noyberg og Gal Bulka, to nyutdannede designere fra Bezal-akademiet i Jerusalem.

De to forteller at tøystykket skal kunne gi deg ditt eget private rom om bord i flyet, der du kan spise, spille, lese bok, eller få sove i fred, uten forstyrrelser fra medpassasjerene.

- B-tourist er resultatet av undersøkelser vi har gjort med fokus på privatsfæren på turistklasse. Vi fant ut at vi kan lage private rom ved å dekke til et veldig lite område rundt passasjerene, skriver Idan Noyberg i en e-post, på spørsmål fra Dagbladet om hvor seriøst prosjektet er.

Konstruksjonen inkluderer også to ringer, som gjør at du kan justere hvor mye innsyn andre passasjerer får til deg, eller utsyn du får.

Mer sensitive Gründerne har ikke vært i kontakt med flyselskaper for distribusjon av tøyringen i stretchmateriale, og forteller at b-tourist hovedsakelig er tenkt som en personlig reiseduppedings.

Noyberg er likevel ikke fremmed for at selskaper skal kunne tilby b-tourist om bord på lik linje med tepper og puter.

Han har selv testet b-tourist på reiser.

<strong>PRIVAT:</strong> Med b-tourist får du litt privatliv selv på et stappfullt fly.
PRIVAT: Med b-tourist får du litt privatliv selv på et stappfullt fly. Vis mer

- Når du setter en grense rundt deg selv, blir folk mer sensitive for privatsfæren din. Uten en slik fysisk grense er det ingen regler, skriver han.

Som for alle andre reisedingser kommer medpassasjerer og kabinpersonale etter hvert også til å bli vant til b-tourist, tror Noyberg.

Stopp for skravlebøtta Foreløpig er ikke oppfinnelsen et produkt du får tak i, og tida vil vise om b-tourist kommer til å bli et vanlig syn om bord i fly verden rundt.

Tøyringen veier lite, og er lett å pakke med seg. Men om du får det litt mer trivelig, er det ikke sikkert medpassasjerene dine er av samme oppfatning, påpeker Daily Mail.

Den gigantiske løkka er designet for å strekkes mellom hodestøtten din og hodestøtten til passasjeren foran deg. Du må derfor først spørre personen foran om det er greit at du rigger til ditt lille private rom om bord.

<strong>BLUND I SKYENE:</strong> Med b-tourist slipper du pinlige øyeblikk med å våkne siklende på skulderen til naboen.
BLUND I SKYENE: Med b-tourist slipper du pinlige øyeblikk med å våkne siklende på skulderen til naboen. Vis mer

Hvordan passasjerene bak skal få sett TV om skjermen er i stolryggen, er også uvisst, slik b-tourist ser ut i dag.

Ikke alle er like negative:

- Sitter du ved siden av ei skravlebøtte, kan denne gardina av stretch være redningen, skriver Time Magazine.

<strong>EKSTRA LOMME:</strong> Verdisakene kan du ha lett tilgjengelig i en egen lomme.
EKSTRA LOMME: Verdisakene kan du ha lett tilgjengelig i en egen lomme. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer