Den har beholdt nesten alle trekkene fra 60-tallet

Vespa lanserer tre ny-gamle helter.

BLIKKFANG: De nye modellene kommer i et stort utvalg av farger, og noen varianter vil utvilsomt vekke oppsikt langs veien, dersom man ønsker det. Vespa Sprint er relativt liten og hendig. Foto: VESPA
BLIKKFANG: De nye modellene kommer i et stort utvalg av farger, og noen varianter vil utvilsomt vekke oppsikt langs veien, dersom man ønsker det. Vespa Sprint er relativt liten og hendig. Foto: VESPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Helt siden starten i 1946 har Vespa vært et stilikon verden over. Rene linjer og ekstrem sans for finesse og detaljer, har ganske enkelt gjort Vespaen til en kultfigur på to hjul.

Hvem har ikke drømt om å kruse gjennom Romas gater på en gammel klassiker? Da den kom i etterkrigsårene, ble den på mange måter symbolet på det unge, frie mennesket.

Scootere er i tillegg glimrende til bybruk, da de er små, letthåndterlige, og har lavt forbruk. Selv om det har skjedd mye på teknologifronten, har Vespa beholdt sitt samme stilrene og klassiske design, og nå relanseres tre nye, gamle helter.

Vespa Primavera Den gamle Vespa Primavera så dagens lys i 1968 og var en kjempesuksess på 60- og 70-tallet. Den nye Primaveraen har beholdt nesten alle sine tradisjonelle trekk, og kommer i tre varianter:

50, 125 og 150 cc

Dermed kan den være passende for alle Vespa-elskende individer, uansett kjørbar alder. I tillegg kan man velge mellom seks forskjellige farger.

Pris: Fra 25.990 kroner.

Sprint "Small body" Sprint ble lansert på starten av 60 tallet og var kjent som "Vespa Small body". Det er en liten og hendig scooter som nok passer best for de litt yngre vesperne, med motoralternativene 50 og 125 cc.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer