Den nye konserthverdagen: – Det var tide at vi fikk munnbind på plass på publikum også

Det var som nesten som i gamle dager – før koronapandemien – da Jaga Jazzist tro til på Rockefeller i Oslo sist helg. Bortsett fra alle munnbindene.

KONSERT: Publikum sittende ved langbord med en meters avstand er på konsert med Jaga Jazzist på Rockefeller i Oslo lørdag kveld. Foto: Heiko Junge / NTB
KONSERT: Publikum sittende ved langbord med en meters avstand er på konsert med Jaga Jazzist på Rockefeller i Oslo lørdag kveld. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer

Lørdag sto avslutningen på en norgesturné som har tatt bandkollektivet til seks andre norske byer i oktober. Ikke siden før koronanedstengningen i mars har en så stor konsertproduksjon rykket inn på den tradisjonsrike hovedstadsscenen.

– Jaga Jazzist kom med et stort crew, og lastet ut masse utstyr fra bussen. Det var god stemning, det var nesten som før, sier arrangementsansvarlig Henrik Fjelberg.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer