Den perfekte møtebilen?

Har espressomaskin og vendbare seter.

VINSJ: Integrert vinsj, off road-plastikk og flere kraftige beskyttelsesplater under gir et seriøst inntrykk. Foto: VOLKSWAGEN
VINSJ: Integrert vinsj, off road-plastikk og flere kraftige beskyttelsesplater under gir et seriøst inntrykk. Foto: VOLKSWAGEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside For alle som digger VW Transporter, Coach, Synchro, pick-ups og i særdeleshet dobbelkabineren, betyr TRISTAR noe spesielt. Den sære forhøyede og ekstra offroadbaserte dobbeltkabineren med masse utstyr, er blant de mest ettertraktede blant samlerne av den såkalte T3-folkevognbussen.

I anledningen trettiårsjubileet for konseptbilen Syncro presenterer Volkswagen nyttekjøretøy nå TRISTAR. I den har de hentet de beste løsningene fra dagens T-modellserie, og mange hint fra tidligere tider.

VW California er tvers igjennom smart.

Konseptbilen Volkswagen TRISTAR har premiere på IAA i Frankfurt.

Ekstra bakkeklaring For å sikre bra fremkommelighet har pickupen kort akselavstand, permanent firehjulstrekk med mekanisk differensialsperre på bakakselen og 30 millimeter ekstra bakkeklaring og gjørme- og terrenghjul. Ekstra vinsj er også integrert i fronten.

TRISTAR har hentet terrengegenskapene herfra

Designerne har også utviklet et nytt, men fortsatt gjenkjennelig design med skarpe linjer. LED-hovedlys og hele arkitekturen i fronten er endret for å gi bilen et mer kraftfullt inntrykk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer