Den store Gran Canaria-guiden: Dette bør du se og oppleve

At mange nordmenn elsker Gran Canaria er velkjent. Noen er blitt så glad i øya at de har flyttet dit. Her er deres beste tips!

HØYT ELSKET: Gran Canaria er nordmenns desiderte feriefavoritt vinterstid. I denne artikkelen gir fastboende nordmenn deg tips om hva du kan gjøre på øya, bortsett fra å bade og sole deg. Foto: NTB Scanpix
HØYT ELSKET: Gran Canaria er nordmenns desiderte feriefavoritt vinterstid. I denne artikkelen gir fastboende nordmenn deg tips om hva du kan gjøre på øya, bortsett fra å bade og sole deg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MASPALOMAS:

Som eiendomsmekler har Sunniva Torset (37) ofte hektiske dager. Da kan det være godt å se mot det naturskjønne området i Maspalomas og innover de flotte sanddynene for å finne roen.

- Dette er min store favoritt på øya, røper nordmøringen som har bodd på Gran Canaria i ni år.

- Det er så fint å gå ned mot stranda på en vei innrammet av palmer og ned til den lille saltvanns-lagunen der fuglene kvitrer. Med fjellene i bakgrunnen minner det nesten om et bildeskjønt maleri. Her er det stilt og fredelig og et ypperlig sted for å lade tankene og finne sjelefred. Det er også verdt å dra ned til fyret for å se solnedgangen. Det er bare så vakkert, sier Sunniva begeistret.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer