• Flere reisesaker på db.no/reise.
(Dagbladet Inne og ute): Hotelltesten.
Mat og tradisjoner er stikkordene for Røros Hotell. Det er her mye av opplevelsen ligger.
Røros har klart det. I denne småbyen selges lokale spesialiteter på Rema, og buffeen på hotellet bugner av lokale råvarer.
Det svenske ekteparet Sara og Mikael Forselius, som også driver Kaffestuggu og Vertshuset på Røros, har brakt mye godt til hotellet.
Tøffe arbeidstak i gruvene Det har vært mange slag nabofolk imellom, tøffe arbeidstak i gruvene og endeløse kuldegrader i kø på Røros.
Det setter dagens idyll i perspektiv, og derfor oppleves et besøk på Røros så ekte.
Så til hotellet. Denne store murkolossen av et hotell innbyr ved første øyekast ikke til en sekser.
Men skinnet bedrar!
Familiepakke Vi hadde kjøpt en familiepakke. Rom med fire senger - hvorav to køyesenger, en hard og en myk - middag og frokost for 1800 kroner.
Det skulle vise seg å være et kupp. Hvor stort, skjønte vi ikke før vi så middagsbuffeen, og ikke minst smakte på den. Kelneren så også ut til å kose seg der han anbefalte vin, og bar inn brosjyrer fra resepsjonen sånn at vi kunne planlegge neste dag.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger