Denne bilen kan du snart kjøre i «Gran Turismo 6»

Nå er også konseptbilen Toyota FT-1 vist fram i virkeligheten.

TOYOTA TIL BEGJÆR! Vi synes designen på denne bilen - Toyota FT-1 Graphite - er helt rå. Så, blir det det entusiastene har ventet på i flere år, nemlig neste Toyota Supra?  Foto: TOYOTA
TOYOTA TIL BEGJÆR! Vi synes designen på denne bilen - Toyota FT-1 Graphite - er helt rå. Så, blir det det entusiastene har ventet på i flere år, nemlig neste Toyota Supra? Foto: TOYOTA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside I forbindelse med at den virtuelle FT-1 «Vision GT» konseptbilen nylig ble vist av Toyota kommer nå en versjon fra den virkelige verden.

Mer sofistikert Vi synes denne er enda råere enn bilen som ble utviklet i forbindelse med at Toyota entret Polyphonys spillverden med supersportsbilen FT-1 for «Gran Turismo 6». Den nye tolkningen av den iøynefallende konseptbilen har nå fått en ny grafitt lakkfarge i stedet for den opprinnelige røde som ble vist første gang under årets Detoit Motor Show. Interiøret har også fått en ny utførelse, med såkalt saddle tan (salfarget), skinnelementer som har til hensikt å gi et mer sofistikert uttrykk.

At en mer spenstig designfilosofi generelt er i ferd med å bre seg hos Toyota, viser tydelig den nyeste minibilen, Aygo generasjon II, som vi nylig prøvekjørte.

Tidlige signaler kom for øvrig med NS4-konseptet i 2013.

Inspirert av moderne superhelter Interiørdesignerne for FT-1 hentet ifølge Toyota inspirasjon fra moderne superhelt-filmer, spesielt bruken av høyteknologiske materialer for karakterenes kostymer, i motsetning til trikoter og skarpe farger brukt av de mer tradisjonelle superheltene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer