Denne dama burde kanskje ta lappen på nytt

Se den utrolige totalbommen på vei inn i parkeringshuset før hun glemmer å sette på brekket ...

(Dagbladet): De fleste av oss har stilt oss selv spørsmålet ute i trafikken om hvordan akkurat han eller hun har klart å få lappen. Spørsmålet melder seg også, hvis du ser videoen øverst i denne saken.

En kvinne skal kjøre inn i et parkeringshus med sin sørkoreanske Daewoo Nubira, når absolutt alt går galt.

HUFF: Her ender ferden, etter å ha krasjet bilen fire ganger. Røyken velter ut av panseret og den stakkars sjåføren må gå ut på passasjersiden.
HUFF: Her ender ferden, etter å ha krasjet bilen fire ganger. Røyken velter ut av panseret og den stakkars sjåføren må gå ut på passasjersiden. Vis mer

Den relativt store sedanen stopper først i innkjørselen til parkeringshuset, og vi må anta at kvinnen benytter tiden til å sikte på den enda større åpningen.

To kollisjoner på vei inn Men i stedet for å rette opp bilen når svingen er unnagjort, fortsetter hun bare rett inn i betongen og krasjer venstresiden på bilen, før hun kjører rett inn i veggen inne i parkeringshuset.

To kollisjoner på vei inn i parkeringshuset påkaller naturligvis litt oppmerksomhet, og en annen kvinne kommer styrtende til for å forsikre seg om at det går bra med sjåføren.

Men det slutter ikke der.

Etter ytterligere noen sekunder blir det klart at den kvinnelige sjåføren har glemt å sette på brekket og at hun neppe vet hvor brekket befinner seg eller hva slags innretning det er.

To kollisjoner på vei ut Bilen begynner sakte å seile bakover - med døra åpen - mens den nok en gang krasjer i veggen på vei inn i parkeringshuset.

Døra flyr av, mens bilen blir skrapet opp på den samme venstresiden som tidligere i tillegg til å krasje med rumpa når den heldigvis stopper før den ruller over fortauet og ut i veien.

En enkel parkering endte altså med at bilen ble skadet på hele venstresiden, foran og bak, i tillegg til at den mangler en dør. På toppen av det hele ble alt sammen fanget opp på et av overvåkningskameraene i parkeringshuset.

Det er ikke klart hvem som sørget for at den kvinnelige sjåføren fikk førerkort, men vi anbefaler at hun tar en runde til på en trygg og åpen parkeringsplass for å øve.