Denne dama lar seg ikke stoppe av en parkeringsbom

Viste handlekraft da hun kjørte litt for langt.

(Dagbladet): Det dukker med jevne mellomrom opp morsomme videoer fra overvåkningskameraer over hele verden. Denne gangen er det, nok en gang, en kvinnelig sjåfør som får gjennomgå.

Kjørende i altfor stor fart på vei ut av parkeringshuset, virker det som kvinnen ikke får med seg at hun må gjennom en bom for å betale for parkeringen. I stedet for å stoppe pent foran automaten, kjører hun rett inn i bommen, som får seg en skikkelig knekk.

Kvinnen prøver flere ganger å få bommen opp på normal måte, uten å få noen reaksjon.

Men den kvinnelige sjåføren har ikke tenkt til å la seg stoppe av en ødelagt bom. I stedet for å ringe til parkeringsselskapet og innrømme tabben, tar hun rett og slett bommen og får den av veien på den manuelle måten, før hun elegant kjører videre.

Det hele ble fanget på film av parkeringshusets overvåkningskamera, som sørget for at videoen nå har fått et evig liv på nettet.

Tidligere denne måneden omtalte vi en annen kvinnelig sjåfør som møtte utfordringer i et parkeringshus. Videoen av kvinnen som kolliderer fire ganger, river av døra på bilen og får motoren til å koke over, fikk mange til å trekke på smilebåndet.

Du kan se videoen nederst i denne saken.