Denne familien fra Tromsø reiser Europa rundt og bor helt gratis

Hver uke tar familier som ønsker å bytte hus, kontakt.

ERFARNE BOLIGBYTTERE: Mali og André med døtrene Elsa, Lilli og Anna reiser snart på sin tredje boligbytte-ferie. Foto: PRIVAT
ERFARNE BOLIGBYTTERE: Mali og André med døtrene Elsa, Lilli og Anna reiser snart på sin tredje boligbytte-ferie. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Mammanett.no): De tre siste årene har familien Arnstad Løvik i Tromsø byttet bolig i ferien, og har fått øynene opp for hvilke muligheter det gir familier å feriere i private hjem.

Gjennom sitt medlemskap i et Boligbytte-nettverk, har de mulighet til å byttelåne boligen sin med familier over hele verden.

Som å vinne i Lotto Mamma Mali (41), pappa André (41) og døtrene Elsa (9), Lilli (7) og Anna (3), er alle enige i at dette er den perfekte ferieformen for dem.

Det å kunne bytte bil og hus, gjør boligbytte til et rimelig feriealternativ for barnefamilier, da man bare betaler flyreiser og levekostnader.

- Det er som å vinne i Lotto, da det gir en følelse av at man har hele verden foran seg, sier Mali.

De har blant annet fått tilbud om å bytte bolig med familier i Sør-Afrika og på Antillene, men har valgt å vente med de mest eksotiske stedene til barna blir litt eldre.

Erfarne boligbyttere I sommer skal familien ha sitt tredje boligbytte, og denne gangen står Sardinia i Italia for tur.

Tidligere har de besøkt Belgia, og Bretagne i Frankrike.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer