Denne får karakter seks

Og den er faktisk ikke dyr.

RUGLETE: Baksiden av lokket har et ruglete mønster. Vi har sett dette mer og mer i det siste, og mener det er mye bedre enn helt blanke flater. Foto: Nicholas Paulik
RUGLETE: Baksiden av lokket har et ruglete mønster. Vi har sett dette mer og mer i det siste, og mener det er mye bedre enn helt blanke flater. Foto: Nicholas Paulik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Asus X53E er en av få maskiner vi har testet fra Asus på lenge, som kun har integrert Intel-grafikk og ingen dedikert løsning fra Nvidia eller AMD.

HD Graphics 3000 markerer for alvor at Intel-grafikk ikke nødvendigvis trenger å være et minus, for de har nå kommet på et ganske høyt nivå på multimediasiden.

Spill er fremdeles en akilleshæl, men du får spilt 3D-titler som StarCraft 2 og Call of Duty: Modern Warfare 2, så lenge du er villig til å gå en del ned på grafikkinnstillingene.

Ser du etter bærbare som er mer egnet til spill, har vi tidligere testet Asus G53Jw og Multicom Xishan W150. (Test av Xishan W150 finner du i HjemmePC som er i salg nå.)

Er det først og fremst filmtitting og lett 3D du skal bruke maskinen til, vil du ikke savne bedre grafikk. HD Graphics 3000 bruker i tillegg lite strøm, blant annet fordi den er integrert på Core i3-prosessoren. Har du et større budsjett - og jakter på en PC som skiller seg ut fra mengden - bør du i tillegg se på Samsungs 9-serie som vi har testet her.

Vi synes at tett opp mot syv timer levetid er en ganske god bragd for en såpass rimelig maskin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer