MER ENN BLANDEVANN:  Gin er det nok mange som bare forbinder med drinkslageren gin tonic som drikkes på byen i helgene. Men gin er så mye mer enn bare dette.
MER ENN BLANDEVANN: Gin er det nok mange som bare forbinder med drinkslageren gin tonic som drikkes på byen i helgene. Men gin er så mye mer enn bare dette.Vis mer

Denne ginen får terninkast seks

- Det er definitivt store forskjeller i kvalitet.

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

ROBERT LIE: Dagbladets vinekspert Robert Lie er daglig leder for Bagatelle i Oslo. Lie er fire ganger kåret til Norges beste sommelier (vinkelner), og har som eneste nordmann vunnet et europeisk mesterskap for sommelierer. Han har tidligere vært vinansvarlig ved Restaurant Oscarsgate, Statholdergaarden og seinest Grefsenkollen. Foto: NINA HANSEN Vis mer

(Dagbladet Endelig fredag): Gin er det nok mange som bare forbinder med drinkslageren gin tonic som drikkes på byen i helgene. Men gin er så mye mer enn bare dette.

Flere og flere får heldigvis øynene opp for at blankt brennevin også har stor kvalitetsforskjell, i likhet med de fatlagrede variantene som allerede nyter stor respekt.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn