Du leser nå Dagbladet Pluss

Denne ginen får terninkast seks

- Det er definitivt store forskjeller i kvalitet.

MER ENN BLANDEVANN:  Gin er det nok mange som bare forbinder med drinkslageren gin tonic som drikkes på byen i helgene. Men gin er så mye mer enn bare dette.
MER ENN BLANDEVANN: Gin er det nok mange som bare forbinder med drinkslageren gin tonic som drikkes på byen i helgene. Men gin er så mye mer enn bare dette.Vis mer

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet Endelig fredag): Gin er det nok mange som bare forbinder med drinkslageren gin tonic som drikkes på byen i helgene. Men gin er så mye mer enn bare dette.

Flere og flere får heldigvis øynene opp for at blankt brennevin også har stor kvalitetsforskjell, i likhet med de fatlagrede variantene som allerede nyter stor respekt.

Det er kanskje ikke alltid like lett å få med seg nyansene siden de som oftest drikkes med blandevann, men det er definitivt store forskjeller i kvalitet. Gin er i så måte et særpreget produkt som har egenart og en lang historie å vise til.

Gin har sin opprinnelse i England på 1600-tallet og er en videreutvikling av hollendernes Genever. Dens inntog som urtemedisin på denne tiden har siden blitt erstattet til kun å omfatte nytelse, og den har i dag dessverre ingen dokumentert helsebringende effekt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.