Denne hissigproppen vekker nostalgiske minner fra 80-tallet

En av disse friske nyhetene blir kanskje din neste bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Årets Genève-messe byr på flust av godbiter. På stjernehimmelen henger tidenes råeste Ferrari, verdens raskeste kabriolet, og den villeste Lamborghinien på årevis.

Det mangler heller ikke på morsomme biler for oss med normale lommebøker.

Flust av nyheter Audi A3 kommer i ny drakt. Den blir bygd på samme plattform som dagens A3, men er 80 kilo lettere. Kortere bil med lengre akselavstand lover godt for kjøreegenskapene. Motorer på mellom 90 og 170-dieselhester og 105 og 200-bensinhester.

Er det stasjonsvogn du er ute etter er Jaguar XF Sportbrake kanskje noe for deg. Den er lett på øyet og koster rundt 600 000 med minste motor. Kommer med dieselmotorerer på henholdsvis 2,2 og 3 liter som spenner fra 190 til 275 hester i første omgang.

Dersom det blir i dyreste laget er Chevrolet tilbake i manesjen med Stasjonsvogna Cruze. Den kommer med tre bensinmotorer på 1,4, 1,6 og 1,8-liter, og diesel på 1,7 og 2,0-liter. Prisene er ikke klare, men at den blir billigere en Jaguaren er ganske sikkert.

GTI på fransk Den moderne fortolkningen av en av de originale kvikke småtassene, 205 GTI. 200 hester fra en 1,6 liter med turbo lover godt for morsomme turer på svingete veier. Prisen er ikke klar, men det blir neppe noen volumselger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer