Denne hylla skulle i søpla

Nå brukes den som kjøkkenhylle i en leilighet i Ullevål Hageby.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På toppen av hylla står tre digre bokstaver. Å dekorere med en bokstav eller tre er et utbredt grep i trendbevisste hjem, men Eva er ikke typen til å blåse penger i landets mest trendy interiørbutikker.

Derimot titter hun ofte oppi konteinere. Bokstavene, som en gang sto på Majorstuhuset noen t-banestopp unna, var nemlig på vei til fyllinga.

- Det er vandalisme at bokstavene ble fjernet, de burde bare stått der. Men når de nå først skulle skrotes, er jeg glad for å ha sikret meg noen av dem, forteller Eva.

Hun har demontert sprukne neonrør, skrubbet vekk størknet dueskitt og stokket litt på rekkefølgen.

Bare ekte vare - Vi samarbeider om å fikse mange av de gamle, rare objektene som har det med å plutselig befinne seg hjemme hos oss. Bare ekte ting har sjel. Vi kjøper aldri nye ting som ser ut som de er gamle.

Hylleseksjonen over kjøkkenbenken pleide å være stappfull av votter og luer, og fra knaggene pleide det å henge jakker, skjerf og ransler.

Har du gått på en norsk skole, vil du trolig kjenne igjen denne møbeltypen fra korridorene som ledet inn til klasserommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer