Verdens dyreste bruktbil

Denne kostet 609 millioner kroner

Det går et gisp gjennom publikum i Monterrey når auksjonarius Maarten ten Holder åpner budrunden for en 1962 Ferrari 250 GTO på 35 millioner dollar.

VERDENS DYRESTE: I et privat salg skal denne 1963-utgaven av Ferrari GTO ha blitt solgt for 70 millioner dollar, eller 609 millioner kroner etter dagens dollarkurs. Foto: Martin Bigg, Carbuzz
VERDENS DYRESTE: I et privat salg skal denne 1963-utgaven av Ferrari GTO ha blitt solgt for 70 millioner dollar, eller 609 millioner kroner etter dagens dollarkurs. Foto: Martin Bigg, Carbuzz Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ti minutter seinere smeller klubba i bordet for et bud på 48 millioner dollar - over 420 millioner kroner. Da tror du kanskje at dette er verdens dyreste bil?

Det er en mandag morgen i mars 1968 i den lille byen Lexington i North Carolina i USA. Eddie Smith Sr. er som vanlig tidlig på jobb for å lage frokost til sine medarbeidere i postordrefirmaet The National Wholesale Company.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer