Kroatia

Denne kroatiske perlen oppdages best fra sykkelsetet

Liker du fikentrær, olivenlunder og fiskerestauranter? Da bør du vurdere den grønne øya.

PÅ HJUL: Følg sykkelstien langs kysten eller vend rattet mot det grønne innlandet, der den 15 kilometer lange antikkruten strekker seg fra Muline til Preko. Foto: Mari Bareksten / Magasinet Reiselyst
PÅ HJUL: Følg sykkelstien langs kysten eller vend rattet mot det grønne innlandet, der den 15 kilometer lange antikkruten strekker seg fra Muline til Preko. Foto: Mari Bareksten / Magasinet Reiselyst Vis mer
Publisert

I sommer åpnet Norwegian ny direkterute til Zadar. 20 minutters fergetid fra den kroatiske byen ligger en sjarmerende liten øy, der det føles som om tiden er stått stille og der man virkelig får senket skuldrene. Her er turistløse badebukter, sjarmerende fiskerlandsbyer og blide olivenprodusenter.

- Jeg spiser en skje med olivenolje hver morgen og er sikker på at det holder meg frisk og glad, sier Maria Škopic (66) og ser bort på mannen Vjikoslav (66), som gjør klar noen smaksprøver av olivenolje og brød i skyggen av et oliventre.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer