Denne matreportasjen er rett og slett en fadese

Døper medkokk til «Grønn bitch med ingefær og hvitløk».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

BANGKOK (Dagbladet Søndag): Thaimat er uten tvil verdens beste. Men, da må den lages av helt andre enn våre folk på kokkekurs i Bangkok. Bli med på en gourmetisk skrekkfilm.

Lime, sitrongress, galangal, litt sterk chili og der laget vi noen eksemplariske dumplings med fisk. Ble ikke kyllingen i massamankarrien god da?

Slik skulle selvsagt denne thaimatreportasjen ha startet.

Og vi skulle ha fortsatt med å legge ut om hvor fantastisk det er å være på kokkekurs i Bangkok en tidlig torsdagsmorgen.

Dere lesere skulle få vann i munnen, haste ut for å handle inn asiatiske ingredienser og fyre opp wokpanna.

Finne fram spisepinner? Nei, du spiser ikke med pinner i Thailand. Såpass vet vi - ellers svært lite.

I et thailandsk kjøkken Men, alt var egentlig linet opp på læremesterens storslåtte kjøkken, som dufter av friske grønnsaker, frukt, oljer og blomster.

Verden var selvsagt ikke i vater noe som helst sted på kloden, men akkurat der i Bangkok handler det om mat.

Vi skal få en innføring i hvordan tilberede verdens beste mat, den thailandske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer