Denne nøttesnacksen lager du selv

Slik lager du verdens enkleste nøttesnack.

OPPSKRIFT MED NØTTER: Dette er enkel snacks du lager på noen minutter. Foto: Erik Hannemann
OPPSKRIFT MED NØTTER: Dette er enkel snacks du lager på noen minutter. Foto: Erik Hannemann Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg elsker nøtter. Noen vil si at jeg er hekta på nøtter. At jeg er nødt til å ha dem.

Og særlig dem som spiser maten min. For, uten forvarsel, dukker nøttene opp på laksen (med sennep og honning!), i pastaen med gulrøtter, på torsken - og jeg har ikke engang nevnt dessertene.

Derfor gjør jeg det nå: sjekk videoen med sjokolade og karamelliserte nøtter og så må vi ikke glemme semi-freddoen, den halvt frosne italienske klassikeren.

Alle slags nøtter Å definere hva som er nøtter har vist seg å være en hard nøtt å knekke. Påfallende mye av det vi snakker om som nøtter er ikke nøtter.

I alle fall ikke om du snakker med en botaniker. De mener at en nøtt kun er en nøtt dersom vi snakker om "en plantedel som består av ett eller flere frø i et skall", ifølge Wikipedia.

At mandel ikke er en nøtt, kan vi kanskje akseptere. Men, at cashewnøtter heller ikke kvalifiserer er det verre med. Og dersom jeg sier at peanøtter er en belgfrukt (og et frø), at pistasjnøtter er frøet av en steinfrukt - og at macadamianøtter heller ikke er nøtter - ja, da er det ikke mange igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer