Denne svenske hotellkjeden lover deg pengene tilbake om du blir skilt etter oppholdet

Gir et års «garanti» - også til norske par.

SLÅR ET SLAG FOR FORHOLDET: En svensk hotellkjede har så stor tro på at ei avslappende pause fra stresset i hverdagen og desto mer fokus på den andre parten i et parforholdet vil skape ny gnist i relasjonen at de tilbyr garanti mot skilsmisse i et år. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
SLÅR ET SLAG FOR FORHOLDET: En svensk hotellkjede har så stor tro på at ei avslappende pause fra stresset i hverdagen og desto mer fokus på den andre parten i et parforholdet vil skape ny gnist i relasjonen at de tilbyr garanti mot skilsmisse i et år. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Om dere har problemer i ekteskapet, bør dere ta inn på hotell. Det mener i alle fall den svenske hotellkjeden Countryside Hotels, som lanserer en egen relasjonsgaranti for par som velger å bo på et av kjedens 40 hotell over hele Sverige.

Hotellkjeden sier de vil gi pengene for oppholdet tilbake om ektepar som bor hos dem velger å skille seg i løpet av det første året etter utsjekk, skriver avisa Expressen.

- Så kult at dere har hørt om dette også i Norge, sier Anna Madsen, markedssjef i hotellkjeden, til Dagbladet.

- Hva er tanken bak dette tiltaket?

GARANTI: Skiller dere lag mindre enn et år etter hotell-oppholdet på et av Countryside Hotels etablissementer, får du refundert opptil to overnattinger. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
GARANTI: Skiller dere lag mindre enn et år etter hotell-oppholdet på et av Countryside Hotels etablissementer, får du refundert opptil to overnattinger. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

- Vår tanke er å tilby en relasjonsgaranti, er at vi har sett hvor mye det betyr for par å få komme bort fra hverdagen og bare fokusere på hverandre. Og ikke minst er det viktig at par gjør det tidsnok, mens det ennå er glød i forholdet.

- Dette ville vi fokusere på, vi ville oppmuntre folk til å tenke på dette før det er for sent, og valgte å gjøre det på en litt spektakulær måte, sier Madsen til Dagbladet.

- Selv om vi gikk ut med dette for bare noen få dager siden, har vi allerede fått masse positiv respons på tiltaket, både fra kunder og fra bransjen for øvrig.

Gjelder norske par

- Dere har ingen hotell i Norge, hva med norske gjester?

- Selv om vi ikke har noen hoteller i Norge akkurat nå, så ønsker vi selvsagt alle norske gjester velkommen, og vi skal selvsagt sørge for at garantien også gjelder for våre norske naboer, sier Anna Madsen.

Bakgrunnen for utspillet til Countrysides Hotels er en svensk SIFO-undersøkelse som konkluderer med at hver femte svenske ikke synes partneren investerer nok engasjement i forholdet. Hver fjerde spurte i undersøkelsen sier at han eller hun har vurdert skilsmisse en eller annen gang.

Dekker to døgn

- Alle relasjoner trenger pleie, og par behøver å komme seg bort fra hverdagsstresset en gang i blant og fylle på med ny energi. Vi har i flere år hatt som mål å tilby en slik behagelig oase i hverdagen, og vi tror så mye på at det har noe for seg. Derfor våger vi å tilby en slik garanti, sier Madsen.

- Vi håper dette tiltaket, og oppmerksomheten rundt det, får par til å få opp øynene for hvor viktig det er å investere i parforholdet, sier hun.

Garantien gjelder opptil et år etter utsjekking, og dekker opptil to overnattingsdøgn. For å refundere beløpet, ber hotellet om å få tilsendt papirene fra tingretten.

Noe for deg, Petter Stordalen?

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer