SØTLIG OG SMAKFULLT:  Hamburger, kylling, grillspyd eller større kjøttstykker på grillen? Her er vinene du bør prøve. Foto: COLOURBOX
SØTLIG OG SMAKFULLT: Hamburger, kylling, grillspyd eller større kjøttstykker på grillen? Her er vinene du bør prøve. Foto: COLOURBOXVis mer

Denne vinen bør du velge til grillmaten i sommer

Enten du griller biff, kylling eller sjømat.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet Endelig fredag): Sommeren er høysesong for grillentusiaster her i landet. Enten det er på terrassen, i hagen eller parken er det noe spesielt med å tilberede maten utendørs over glødende kull.

Alternativene for hva som kan puttes på grillen er uendelige. Kjøtt, fisk, skalldyr, grønnsaker eller frukt er alle råvarer som tåler en runde på risten.

Råvarene får også en noe annerledes smak enn om de tilberedes på annen måte. Et lett røkt preg sammen med et karamellisert ytre er med på å gi grillmat en sødmerik og karakterfull smak.

Grillmat serveres gjerne med søtlig tilbehør i form av marinader, barbecuesaus, mais, ketchup eller lignende.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn