Denne vinen bør du velge til grillmaten i sommer

Enten du griller biff, kylling eller sjømat.

SØTLIG OG SMAKFULLT:  Hamburger, kylling, grillspyd eller større kjøttstykker på grillen? Her er vinene du bør prøve. Foto: COLOURBOX
SØTLIG OG SMAKFULLT: Hamburger, kylling, grillspyd eller større kjøttstykker på grillen? Her er vinene du bør prøve. Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

(Dagbladet Endelig fredag): Sommeren er høysesong for grillentusiaster her i landet. Enten det er på terrassen, i hagen eller parken er det noe spesielt med å tilberede maten utendørs over glødende kull.

Alternativene for hva som kan puttes på grillen er uendelige. Kjøtt, fisk, skalldyr, grønnsaker eller frukt er alle råvarer som tåler en runde på risten.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer