Treningsskolen:

Derfor er det viktig å trene når du er godt voksen

- Har det vært lite trening før, så er det lite som skal til for å oppleve framgang, sier Thor-Øistein Endsjø (81).

OPPVARMING PÅ STRANDA: En uke på treningssamling på Gran Canaria inspirerer til den jevne treningen i hverdagen. Foto: Oddvar Hesjedal
OPPVARMING PÅ STRANDA: En uke på treningssamling på Gran Canaria inspirerer til den jevne treningen i hverdagen. Foto: Oddvar Hesjedal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det gir energi og glede, og vi merker raskt hvis det er noen som mangler på trening, sier Knut Kvarving og Solveig Hjelmstadstuen.

De to sprekingene på henholdsvis 70 og 63 år er på Senior Strength time på Elixia Lillehammer. Sammen med instruktør Camilla Elisabeth Martinsen har de funnet seg vel til rette flere ganger i uka.

- Møter folk

- Etter at jeg gikk av som førtidspensjonist dukket det opp et tomrom der jeg savnet å se folk. Da bestemte jeg meg for å begynne å trene. Møte folk, og ta vare på kroppen, sier Solveig Hjelmstadstuen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer