Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Aldersforskjell

Derfor er ett av disse forholdene tabu

Aldersforskjellen er den samme, men én viktig ting skiller dem fra hverandre: Hvilket kjønn den eldste har.

UTRADISJONELT: - Det franske paret røsker opp i vår forståelse av alder og kjærlighet. De sprenger grenser, og nå ser vi hvilke kraftige følger det får, sier sosialantropolig. Fra venstre Brigitte Trogneux og Emmanuel Macron og Donald og Melania Trump. Foto: Stephane de Sakutin / AFP / NTB Scanpix og Mark J. Terrill / AP / NTB Scanpix
UTRADISJONELT: - Det franske paret røsker opp i vår forståelse av alder og kjærlighet. De sprenger grenser, og nå ser vi hvilke kraftige følger det får, sier sosialantropolig. Fra venstre Brigitte Trogneux og Emmanuel Macron og Donald og Melania Trump. Foto: Stephane de Sakutin / AFP / NTB Scanpix og Mark J. Terrill / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aldersforskjellen mellom den nyvalgte presidenten Emmanuel (39) Macron og Brigitte Trogneux (64) har fått debatten til å rase den siste tida.

Siden Emmanuel Macron annonserte at han skulle stille som presidentkandidat i Frankrike, er det skrevet side opp og side ned om hvordan paret møttes første gang.

Hun var lærer, han elev. Macron var 15 år gammel, Brigitte 39, gift og hadde tre barn.

De innledet et forhold et år senere. Men da foreldrene hans fant ut om forholdet, tok de ham ut av skolen, ifølge The Independent som siterer fra biografien «Emmanuel Macron: A Perfect Young Man».

Emmanuel flyttet til Paris for å studere ferdig, men til tross for at omgivelsene var skeptiske, holdt de to kontakten likevel. I 2007 giftet de seg.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?