Derfor er Singapore verdens hotteste reisemål i 2015

Du får hele verden servert på ett brett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

SINGAPORE (Magasinet Reiselyst): Fra det ikoniske svømmebassenget på toppen av Marina Bay Sands Hotel, ligger Singapore for våre føtter: Sør for elva ligger Chinatown, mot nord Little India. I midten en klynge velkjente skyskrapere.

Og nede i gatene, i mylderet av mennesker, butikker, smaker og lukter, ligger også Asias nye gourmethovedstad.

Det er en hedersbetegnelse en spåkone ville blitt rik av å kalle byen for 15 år siden. Nå går matveien helt til himmelske høyder. Mye takket være et fiskehode.

Smakfull smeltedigel Vi finner fisken i det gamle Singapore. I Little India. Sanseinntrykkene her er herlig overveldende. Det ene huset er mer fargerikt enn det andre.

Fengslende indiske toner strømmer fra ulike høyttalere, og en deilig os av krydrede delikatesser får magen til å rope etter mat.

Helst en av Singapores mange spesialiteter: «Fish Head Curry». Som rett og slett er akkurat det det høres ut som - et godt krydret fiskehode. I karri.

Retten ble til da krydder fra Sør-India møtte de mange lokale kinesernes kjærlighet til fiskehoder, og slik har også Singapore blitt skapt:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer