Derfor kan vi bli deprimert av sosiale medier

- Kulturen vår er i økende grad bygd på individualisme, prestasjon og konkurranse. Det er implisitt innforstått at en må markedsføre seg selv, sier ekspert.

SOSIALE MEDIER: Omtrent 90 prosent av mennesker mellom 16 og 24 bruker sosiale medier daglig, eller nesten daglig. FOTO: NTB Scanpix.
SOSIALE MEDIER: Omtrent 90 prosent av mennesker mellom 16 og 24 bruker sosiale medier daglig, eller nesten daglig. FOTO: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hele 81 % av Norges befolkning har en profil på Facebook. 59 % bruker mobilapplikasjonen Snapshat, mens 52 % hadde en profil på Instagram i siste kvartal av 2018. Det viser den siste rapporten fra Ipsos, som måler nordmenns brukervaner på sosiale medier. Barn og unges tidsbruk har gradvis gått fra det å være sammen med andre utenfor hjemmet, til å sitte hjemme med sosiale medier. Det er videre unge jenter som bruker mest tid på sosiale medier.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer